Avotulella kokkailua Arboretumissa

”Avotulella valmistettu riistasoppa oli kaikkien aikojen parasta” – Kiitos Palmuasema -blogin Sanna parhaasta palautteesta! Sannan neljän päivän roadtrippiin kuului yhtenä kohteena Liminka ja Lakeus Outdoors vastasi päivän lounaasta, jota valmistettiin porukalla tuoreista raaka-aineista Alakestilän Arboretumin paviljongissa luonnon keskellä. Rupatellessa valmistui myös matkamuistoksi itse viimeistelty kuksa, jonka valmistaminen on yksi Lakeus Outdoorsin kautta mahdollistuvista ohjatuista elämyksistä ja aktiviteeteista.

Kiitos Sanna & co vierailusta. Sannan koonnin voit lukea jo nyt tiivistettynä tästä facebook päivityksestä ja laajempi teksti tulossa Palmuasema -blogiin myöhemmin.

Facebook -teksti havahdutti miettimään todellista esteettömyyden ja saavutettavuuden toteutumista Suomessa ja tässä Lakeuden alueella. Sanna kuvaa positiivisella otteella kohteiden esteettömyyttä, nostaen esille selkeitä kehitysehdotuksia todeten, ei räyhäten. Esteettömyyden ja saavutettavuuden näkökulmista tarkasteluna asiat vaikuttaisivat olevan näennäisen hyvin. On kuitenkin ongelma, jos esteettömästi saavutettavia luontokohteita ei kehitetä edelleen niin, että auringon ottaminen, varpaiden kastelu veteen, uiminen, luontopoluilla liikkuminen tai nuotiopaikalla retkieväiden nautiskelu onnistuu näppärästi.

Lakeus Outdoors haluaa osaltaan edistää esteetöntä luontomatkailua alueellamme ja ehdottomasti huomioida kaikessa omassa toiminnassaan.

8
heinä
2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
”Avotulella valmistettu riistasoppa oli kaikkien aikojen parasta” – Kiitos Palmuasema -blogin Sanna parhaasta palautteesta! Sannan neljän päivän roadtrippiin kuului yhtenä kohteena Liminka ja Lakeus Outdoors vastasi päivän lounaasta, jota valmistettiin porukalla tuoreista raaka-aineista Alakestilän Arboretumin paviljongissa luonnon keskellä. Rupatellessa valmistui myös matkamuistoksi itse viimeistelty kuksa, jonka valmistaminen on yksi Lakeus Outdoorsin kautta mahdollistuvista ohjatuista elämyksistä ja aktiviteeteista. Kiitos Sanna & co vierailusta. Sannan koonnin voit lukea jo nyt tiivistettynä tästä facebook päivityksestä ja laajempi teksti tulossa Palmuasema -blogiin myöhemmin. Facebook -teksti havahdutti miettimään todellista esteettömyyden ja saavutettavuuden toteutumista Suomessa ja tässä Lakeuden alueella. Sanna kuvaa positiivisella otteella kohteiden esteettömyyttä, nostaen esille selkeitä kehitysehdotuksia todeten, ei räyhäten. Esteettömyyden ja saavutettavuuden näkökulmista tarkasteluna asiat vaikuttaisivat olevan näennäisen hyvin. On kuitenkin ongelma, jos esteettömästi saavutettavia luontokohteita ei kehitetä edelleen niin, että auringon ottaminen, varpaiden kastelu veteen, uiminen, luontopoluilla liikkuminen tai nuotiopaikalla retkieväiden nautiskelu onnistuu näppärästi. Lakeus Outdoors haluaa osaltaan edistää esteetöntä luontomatkailua alueellamme ja ehdottomasti huomioida kaikessa omassa toiminnassaan.
8
heinä
2021

Avotulella kokkailua Arboretumissa